Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιστορία

Από μικρός δουλεύει σε ταβερνάκια της περιοχής και αυτό γεννά την αγάπη του για αυτή τη δουλειά. Σταδιακά αρχίζει να ονειρεύεται να δημιουργήσει ένα δικό του ξεχωριστό εστιατόριο. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα το 1996 όταν αποφασίζει να μετατρέψει την εξοχική κατοικία της οικογενείας του στο Μέγα Λιμιώνα στο πασίγνωστο πλέον εστιατόριο Άγκυρα. Το όνομα έρχεται από τη θάλασσα που βρίσκεται λίγα μέτρα από το εστιατόριο αλλά και τη δουλειά του πατέρα και τις αναμνήσεις από τα παιδικά βιώματα, άλλωστε όλη η οικογένεια συμμετέχει σε αυτό το όνειρο και αποτελεί και το βασικό προσωπικό της επιχείρησης.

Ο Γιώργος δημιουργεί την οικογενειακή  επιχείρηση  στηριζόμενος στην μέχρι τότε εμπειρία του βάζοντας ως απαράβατους κανόνες την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων, την άψογη εξυπηρέτηση και την ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη αλλά και την καθαριότητα και τη τάξη. Καθώς τα χρόνια περνούν οι κανόνες αυτοί όχι μόνο τηρούνται αλλά γίνονται συνώνυμο του καταστήματος. Το σήμα κατατεθέν όμως προκύπτει από τη ελληνική κουζίνα που κυριαρχεί στο μενού αλλά και από το αυθόρμητο ζεστό χαμόγελο που ο Γιώργος και η ομάδα του μας υποδέχεται κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το Εστιατόριο Άγκυρα!